ROOM DESIGN_2_1200X400

OFERIM CAMERE DE EVADARE DEJA TESTATE ȘI APRECIATE DE JUCĂTORI

LOCKEDup oferă companiilor de profil designul, conceptul, schițele tehnice și toate detaliile necesare pentru a replica oricare dintre jocurile noastre, atât din portofoliul vechi cât și actual:

CONSULTANȚĂ LA IMPLEMENTAREA CAMEREI DE EVADARE ACHIZIȚIONATE

Împreună cu setul complet de schițe și instrucțiuni, LOCKEDup asigură consultanță de specialitate pentru implementarea cu succes a camerei de evadare.

Deja, pe plan național și internațional,  diverse companii au achiziționat de la noi conceptele camerelor.

Pentru camera de evadare achiziționată, LOCKEDup îți garantează prin contract exclusivitatea în orașul tău, și cumpărând de la noi seturile complete de planuri, ca antreprenor, ai garanția calității și știi că respectivul escape room a fost jucat cu plăcere de mii de clienți la LOCKEDup, așa încât poți miza pe aprecierea clienților din orașul tău.

Toate jocurile LOCKEDup au fost și sunt experiențe de top conform site-urilor de specialitate.

border1-01

CREĂM SCENARII, DECORURI ȘI PUZZLE-URI PENTRU CAMERE DE EVADARE NOI

La cerere, putem crea camere complet noi, cu decoruri, scenarii de joc și puzzle-uri ingenioase pentru clienții noștri. Livrăm schițe complete și fotografii de inspirație pentru decorul camerei, descrieri și/ sau schițe pentru puzzle-uri, scenariul complet de joc și toate detaliile pentru realizarea unui escape room de succes.

AVANTAJELE COMANDĂRII UNEI CAMERE DE EVADARE CU TOTUL NOI:

  • vei dispune de o cameră de evadare în premieră absolută;
  • decorul și scenariul vor fi potrivite spațiului de care dispui;
  • scenariul va fi corespunzător specificului publicului tău țintă;
  • consultanță la implementare și ajutor la realizarea unor obiecte  complexe.

CĂUTĂM PARTENERI ȘI/SAU INVESTITORI CARE DORESC SĂ INTRE ÎN INDUSTRIE

HAI SĂ ADUCEM LA VIAȚĂ CELE MAI SURPRINZĂTOARE SCENARII DE ESCAPE ROOM

Am dus escape room-ul făcut din pasiune la cel mai înalt nivel. Alături de noi vei avea succesul garantat. 7 ani și 22 scenarii mai târziu am adunat multă experiență și ne dorim să creăm scenarii din ce în ce mai provocatoare, antrenante, unice și memorabile, cu influențe din mai multe tipuri de jocuri. Descoperă alături de noi că nu există limite atunci când ne propunem un proiect.

”IMAGINATION IS THE ONLY WEAPON IN THE WAR AGAINST REALITY… WE’RE ALL MAD HERE!”

Dacă planifici să deschizi un escape room, vrei să devii partener LOCKEDup sau îți dorești să aducem la viață un nou proiect fix sau mobil, o activare de brand, un show TV, etc…scrie-ne pe contact@lockedup.ro și vom fi bucuroși să te ajutăm.