– Eli Kane, deschide ușa și ieși cu mâinile sus! FBI!

Cei pe care-i auzi ridicând piedicile pistoalelor ți-au fost colegi. Le recunoști vocile, le știi numele, știi cât sunt de buni. Pentru ei nu mai ești fata din echipă, ci un criminal periculos.

E o înscenare și n-ai cum să dovedești. Trebuie să fugi. Îți iei geanta, te arunci pe fereastră și aterizezi în bena unui camion tocmai când detectivii îți sparg ușa. Mașina demarează imediat. Ce noroc!

Vezi fața omului de la volan și îngheți. La dracu’! Este criminalul care se află pe lista de ”10 most wanted” a FBI-ului încă de când erai elevă la Academie! Într-o secundă, îi lipești pistolul de ceafă.

– Liniștește-te, puștoaico. Știu cine ți-a făcut-o. Trebuie să-i scoatem la lumină pe ticăloșii ăia. O să ne strecurăm în fostul tău loc de muncă, tăiem curentul și avem 10 secunde să intrăm, ca să nu pornească alarma.

– Ce naiba să căutăm la sediul FBI?

– Un pachet cu informații pe care FBI-ul nu l-a detectat. Dacă-l găsim, aflăm unde se ascund liderii organizației, îi dăm în vileag, tu ești reabilitată și eu grațiat.

Ușor de zis…

Poți să faci echipă cu niște criminali? Sigur că da! Fiindcă sunt teribil de deștepți. Altfel nu ar fi fentat FBI-ul atâta timp.

Colaborați. Fiți ageri. Aflați toate secretele în 60 de minute sau veți fi închiși pe viață!

Blacklist900x800

PROVOCAREA

The Blacklist este o cameră de evadare incitantă, care te captivează din prima clipă și te ține în priză până în ultimul moment. Vei găsi un escape room cu decor surprinzător și dotări corespunzătoare scenariului, care implică intrarea ta prin efracție într-un sediu FBI, împreună cu prietenii tăi.

Crezi că tu și echipa ta veți reuși să treceți de toate obstacolele și să aflați unde se ascund liderii celei mai periculoase organizații criminale în maxim 60 de minute?

VERSIUNEA 2 a fost lansată în 2023!

Jocul a primit update-uri de funcționalitate și îmbunătățiri la efecte și decor în proporție de 30%

ACTIVITATE ÎN LIMBA

• engleză

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

• 2-6 persoane

VÂRSTA MINIMĂ

• 12 ani

GEN

• acțiune

MULTI-ROOM

• da

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff7of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai parcurs niciodată un escape room, poți începe chiar acum, cu The Blacklist. Este o activitate captivantă și foarte intuitivă. Creat să fie potrivit și pentru începători și pentru avansați, noi îți vom veni în ajutor, atât la început, cu informații utile, cât și pe parcurs, când vei putea apăsa un anume buton din camera de evadare și îți vom da indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre.

Ia-ți prietenii și veniți să vă puneți la încercare abilitățile! Chiar dacă nu aveți experiență, veți deduce pe parcurs cum merg lucrurile. Succes!

LOCALIZARE

Strada Culmea Veche nr. 2, sector 3.

PREȚ: 80 lei + 50 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 80 RON + (4 pers. x 45 RON) = 280 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

REVIEWS:

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom10of10

PENTRU AVANSAȚI

Dacă tu și prietenii tăi ați mai experimentat câteva camere de evadare înainte de a intra în The Blacklist, cu siguranță veți fi plăcut surprinși din prima clipă. Am vrut să creăm un escape room cum nu mai e altul în România, cu dotări tehnice cât mai ingenioase și provocări cât mai incitante. Ia-ți prietenii, formează-ți echipa și aventurați-vă! Va trebui să vă infiltrați într-un sediu FBI, să investigați toate pistele și să aflați toate secretele în numai 60 de minute.

Nu vă bazați pe experiență ci pe propriile abilități! Oare veți reuși? Succes!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.