CORPORATE_lockedup_1_1200X400

TEAM BUILDINGURI EFICIENTE

Dacă vrei ca angajații tăi să funcționeze mai bine ca echipă, dacă vrei să îmbunătățești cooperarea dintre diferitele departamente și mai ales dacă vrei să descoperi aptitudinile mai puțin vizibile ale oamenilor din companie, te putem ajuta.

Creează grupuri între care dorești să îmbunătățești cooperarea și adu-i să joace camerele de evadare LOCKEDup, sau aducem noi jocurile noastre mobile la sediul vostru.

Dacă nu știi încă ce presupune un room escape, află totul de AICI.

 

REDEFINIREA SPIRITULUI DE ECHIPĂ

Puși în fața provocărilor jocului, fără constrângerile task-urilor profesionale, oamenii vor conlucra în echipă natural, după alte reguli decât cele de la birou. Vor apărea spontan liderii de grup sau de ”departament”, pe măsură ce își dau seama ce au de făcut. Cei care nu aveau inițiativă la început vor urma instrucțiunile celorlalți și vor contribui fiecare cu îndemânarea, atenția, inteligența sau capacitatea sa de concentrare. Fiecare va descoperi când este cazul să preia inițiativa, să delege, să execute sau să vină cu idei proprii.

DESCOPERIREA ABILITĂȚILOR

Fiind contra cronometru, participanții vor trebui să-și găsească singuri aptitudinile proprii și să le încurajeze pe ale celorlalți pentru a dezlega misterul. Chiar dacă până la începutul jocului de evadare n-au mai interacționat niciodată, oamenii se vor cunoaște datorită provocărilor și fiecare va descoperi spontan care sunt aptitudinile sale cele mai valoroase și care sunt atuurile colegilor de joc. Vor apela unul la altul, se vor baza unul pe celălalt, vor deveni tot mai ambițioși în rezolvarea sarcinilor și vor câștiga. În plus, se vor distra de minune și vor păstra amintiri de neuitat.

 

PENTRU DEPARTAMENTUL RESURSE UMANE

Pentru buna desfășurare a jocurilor și pentru a putea sări în ajutorul participanților dacă se împotmolesc la una sau alta dintre provocări, echipa LOCKEDup urmărește în timp real activitatea jucătorilor. Specialiștii în resurse umane ni se pot alătura pentru a descoperi abilitățile membrilor echipei: cine observă cele mai multe indicii, cine le dezleagă mai repede, cine are aptitudini de lider, cine preia responsabilitatea unui puzzle mai dificil etc. Privindu-i pe participanți în timpul jocului, se poate vedea cât de bine funcționează comunicarea și cum se construiește spiritul de echipă.

border

ROOM ESCAPE: LA NOI SAU LA SEDIUL TĂU

Spune-ne un concept și îți vom crea o joc de evadare mobil, personalizat, pe care îl vom aduce la sediul firmei tale. Poate fi un element cheie în cazuri de management al schimbării, dacă dorești să-ți motivezi angajații să accepte noi reguli sau noi structuri de lucru în companie. Poate fi un mod memorabil de a înțelege caracteristicile unui nou produs sau serviciu. Sau, pur și simplu, o modalitate excelentă de a întări spiritul de echipă stimulând totodată oamenii să dea fiecare tot ce are mai bun, în timp ce vă distrați cu toții excelent. Pentru seminare neconvenționale sau orice alte activități de grup pe care vrei să le faci memorabile putem crea ceva cu totul special. Află care sunt jocurile noastre mobile (lansate de noi în premieră națională) ESCAPE ROOM MOBIL.

RECOMPENSARE CREATIVĂ

De Crăciun, sau cu orice altă ocazie când vrei să-ți recompensezi angajații cu o diplomă, o primă sau un cadou, poți apela la camerele noastre de evadare, iar destinatarul/ destinatarii vor lupta contra cronometru să ajungă la recompensa pe care o vom integra misterios în escape room. La fel și în cazul aniversării cuiva. Descoperă opțiunea GIFT CARD!

Dacă ai o ședință importantă cu angajații și vrei să stea cu toții fără grija copiilor, îi poți aduce pe cei mici la LOCKEDup pentru o petrecere dedicată lor, cu jocuri foarte distractive, adaptate vârstei (detalii AICI).

Pentru orice eveniment putem asigura gustări, băuturi răcoritoare, fructe, dulciuri etc. prin firmele de catering partenere.

ÎȚI STĂM LA DISPOZIȚIE!

Pentru detalii suplimentare sau rezervări, scrie-ne la contact@lockedup.ro.