card.gift-card-black-copy_1024x1024 - Copy

OFERĂ UN CARD CADOU CU O PROVOCARE!

Activitatea de room escape este potrivită pentru aniversări, onomastici, să-ți recompensezi angajații, alte evenimente speciale sau pur și simplu când vrei să faci un cadou unui prieten sau unui mic grup de amici. De exemplu, pentru aniversarea unui coleg, îi poți dărui un gift card cu care el și alți 4 prieteni să experimenteze o cameră de evadare LOCKEDup, oricând dorește, în termenul menționat pe card, pe bază de programare prealabilă.

CADOURILE, ASCUNSE ÎN CAMERA DE EVADARE!

Opțional, dacă tu și prietenii tăi doriți să-l uimiți pe sărbătorit, puteți plănui o surpriză împreună cu echipa LOCKEDup. În funcție de camera de evadare aleasă, vă spunem câte cadouri putem ascunde pentru voi și care poate fi volumul maxim al pachetelor. Fără să vă dezvăluim nici vouă surpriza, vom piti darurile astfel încât sărbătoritul să le descopere în timpul activității, alături de voi. Distracția va fi astfel și mai mare!

ELIBERAREA ȘI PERSONALIZAREA UNUI GIFT CARD LOCKEDup SUNT GRATUITE

Dacă dorești să oferi un card cadou LOCKEDup, trebuie să ne spui pentru ce număr de persoane este destinat (minim 2 participanți) și care este camera aleasă. Valoarea cardului va fi egală cu prețul per persoană x număr de persoane corespunzător echipei plus scenariul, așa cum apar acestea prezentate în pagina de prețuri.

Imprimarea și personalizarea cardului cadou sunt gratuite. Trebuie numai să ne spui ce urare dorești să scriem, numele destinatarului și numele celui care oferă gift cardul. Vom menționa numărul de participanți incluși și data până la care beneficiarul poate utiliza cardul. Gift card-urile achiziționate în lunile februarie-noiembrie au valabilitate de 12 luni de la data eliberării iar cele achiziționate în lunile decembrie-ianuarie de doar 10 luni.

OPȚIUNI PENTRU TRIMITEREA SAU RIDICAREA CARDULUI CADOU

  • transmitere prin e-mail către tine, urmând ca tu să-l trimiți în numele tău destinatarului sau, dacă preferi, ne dai adresa lui de mail și i-l transmitem noi direct;
  • ridicare de la sediul LOCKEDup, în data și intervalul orar pe care le vom stabili de comun acord.

CE FACI DACĂ AI PRIMIT CADOU UN GIFT CARD DE ROOM ESCAPE?

Dacă ai primit în dar un card cadou LOCKEDup room escape tot ce trebuie să faci este să efectuezi rezervarea pentru numărul corespunzător de persoane direct pe site-ul nostru, fie în pagina dedicată camerei de evadare alese, fie din pagina de rezervări și să specifici la mențiuni numărul cardului primit. Confirmarea o vei primi imediat după finalizarea procedurii de rezervare, pe adresa de e-mail specificată.

Nu uita să iei cu tine gift cardul la data și ora programate! Dacă mai ai nelămuriri, contactează-ne și vom fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări.

Dacă ai făcut rezervarea și nu te poți prezenta la ea, te rugăm să ne anunți pentru anulare cu minim 3 ore înainte de ora de începere. În caz contrar, neprezentarea aduce implicit și anularea gift card-ului primit.

Atenție! După data expirării gift card-ul nu mai poate fi utilizat.

 

 

 CUM COMANZI UN GIFT CARD ROOM ESCAPE?

Să comanzi la LOCKEDup un gift card de room escape este extrem de simplu: contactează-ne la rezervari@lockedup.ro .

Vă așteptăm cu drag, pe tine și pe prietenii tăi!