CHERNOBYL REACTOR 4

– Alexei, nu te pune cu Diatlov, că ne dă afară. Adio apartamente spațioase în Pripiat, adio salarii bune și ne trezim într-o văgăună din Siberia. Aici găsim de mâncare tot ce vrem, acolo ne vom hrăni familiile cu pâine veche și pește uscat. Ai grijă.

În drum spre centrală, cerul e plin de stele, aerul e călduț și miroase a primăvară. Acasă, soția și fetița dorm fericite că duminică plecați în excursie cu mașina cea nouă. Merită să suporți un șef nebun.

Când începe testul la reactorul 4, în camera de control, Diatlov zbiară la tine:
– Continuă să reduci presiunea!
– Dar e deja la 600 MW și manualul spune că nivelul de siguranță e de 700!
– Nu e treaba ta să gândești, imbecilule!
Nu te pui cu Diatlov.

Presiunea scade până când reactorul se oprește de tot. Diatlov cere să fie ridicate barele de control. Reactorul pornește, presiunea se ridică. Nu știți că pompele împing tot mai puțină apă în miezul reactorului, care se încinge mai tare ca iadul.
Presiunea se dublează la fiecare secundă. Pereții se clatină în camera pompelor. Capacul de 500 de tone al reactorului se zguduie, apoi sare în aer, eliberând în atmosferă 50 de tone de combustibil nuclear, de 10 ori mai mult ca la Hiroshima, răspândind boală și moarte până la mii de kilometri depărtare.

Ia-ți prietenii, intrați în Cernobîl și salvați-vă la timp!
Trebuie ca voi să trăiți și să povestiți ce s-a întâmplat pe 26 aprilie 1986.
Aveți 75 de minute. Sunteți gata?

PROVOCAREA

Chernobyl Reactor 4 este o cameră de evadare în care ai ocazia să descoperi cauzele dezastrului de la Cernobîl din 26 aprilie 1986. Scenariul incitant este bazat pe adevărul istoric, iar tu și prietenii tăi veți avea de trecut la fel de multe provocări ca specialiștii care se aflau la Reactorul 4  înainte de a se produce cel mai mare accident nuclear al tuturor timpurilor. În acest escape room vei simți adrenalina clipă de clipă, la fel cum crește presiunea în reactor.

Crezi că tu și echipa ta veți reuși să treceți de toate obstacolele și să vă eliberați în 75 de minute, așa cum prea puțini au reușit în 1986?


ACTIVITATE ÎN LIMBA

• engleză

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

• 2-6 persoane

VÂRSTA MINIMĂ

• 14 ani

GEN

• thriller

MULTI-ROOM

• da

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff8of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Scenariul este complex, decorul sofisticat, iar provocările sunt intense la Chernobyl Reactor 4. Dar și dacă nu ai mai intrat niciodată într-o cameră de evadare, poți începe aici și acum. Când gândim un escape room, avem grijă să fie suficient de intuitiv și pentru cei care nu au mai avut astfel de experiențe. Dacă te împotmolești, poți apăsa butonul special și te vom ajuta cu indicii. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre.

Ia-ți prietenii și veniți să vă testați abilitățile! Chiar dacă nu aveți experiență, veți deduce pe parcurs ce trebuie să faceți. Succes!

LOCALIZARE

Strada Săgeții nr. 6, sector 2.

PREȚ: 100 lei + 50 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 100 RON + (4 pers. x 50 RON) = 300 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

REVIEWS:

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom9of10

PENTRU AVANSAȚI

Chiar dacă ai mai parcurs zeci de camere de evadare până acum, experiența nu te va ajuta. Nimic nu seamănă cu ce ai mai văzut, pentru că asta ne propunem întotdeauna. La Chernobyl Reactor 4 am respectat adevărul istoric, dar l-am adaptat prin dotări tehnice neașteptate. Totul este incitant încă din prima secundă, provocările apar la tot pasul, iar decorul se schimbă, astfel încât să simți că te afli, pe rând, în toate locurile-cheie.

Formează-ți echipa de specialiști și aventurați-vă într-o experiență plină de adrenalină! Credeți că puteți scăpa în 75 de minute? Mult succes!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.