JIGSAW PUZZLE

A ce naiba miroase? Te trezești tușind. Ai mâinile legate.
– Unde dracu’ suntem? Ce-i văgăuna asta sinistră?

Măcar nu ești singur. În lumina chioară îți vezi prietenii, șocați și ei. Toți sunt legați la mâini. Doi încearcă să se dezlege, ceilalți au renunțat deja.

Încăperea e strâmtă, cu ferestrele astupate și pereții murdari. Lumina e și ea murdară, de la două becuri înfășurate în ceva dubios. Ce-i asta? Din pereți iese un jet de fum care nu miroase a bine. O ceață pâcloasă se ridică și instinctiv vă aruncați la podea, să n-o inhalați toată. Pe afurisitul ăla de beton jegos scrie Do You Want To Play A Game?

Deodată se aude vocea unui dement. Cretinul vrea să se joace cu voi. O să dea drumul la alte jeturi de gaz neurotoxic și singura voastră scăpare e să găsiți antidotul în 75 de minute. Altfel va fi prea târziu.

Gazul ăsta provoacă halucinații… Stai! Nu, nu e o vedenie. E o femeie atârnată cu capul în jos și cu picioarele tăiate, care se zvârcolește și urlă de-ți îngheață sângele-n vine. O priviți îngroziți și nu puteți face nimic pentru ea. La starea în care e, mai are de trăit doar câteva clipe. Deja miroase a cadavru. La capătul celor 75 de minute s-ar putea să fiți cadavre și voi.

Vă tremură genunchii? Stăpâniți-vă și treceți la acțiune!

Doar n-o să muriți ca niște lași. Va trebui să treceți prin multe ca să puneți mâna pe antidot, dar aveți o șansă. Ce mai stați?

PROVOCAREA

Jigsaw Puzzle este o cameră de evadare groaznic de incitantă. Aventurează-te și vei simți adrenalina. Povestea începe dur, însă suspansul crește și mai mult pe măsură ce apar noi provocări. Cu fiecare minut care trece, tu și prietenii tăi va trebui să faceți eforturi să vă păstrați calmul și prezența de spirit ca să rezolvați întregul puzzle. Decorul face parte din poveste și ascunde multe mistere. Este un escape room tehnologizat, care vă poate da de furcă.

Aveți 75 de minute la dispoziție. Oare veți reuși în acest timp să găsiți antidotul gazului neurotoxic, sau veți… muri de ciudă?

Accesul este permis doar după semnarea unei declarații pe propria raspundere + GDPR disponibilă în locație.

ACTIVITATE ÎN LIMBA

• engleză

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

• 2-6 persoane

VÂRSTA MINIMĂ

• 16 ani

GEN

• horror

MULTI-ROOM

• da

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff8of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai participat niciodată la un escape room, poți începe chiar cu Jigsaw Puzzle. Îți vei descoperi abilitățile pe măsură ce îi afli provocările. L-am creat să fie potrivit și pentru începători și pentru avansați, iar noi îți vom veni în ajutor atât la început, cu informații utile, cât și pe parcurs, când vei putea apăsa un buton și îți vom da indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unei camere de evadare LOCKEDup în pagina despre.

Nu te teme, nimic de aici nu e periculos. Scenariul și decorul sunt de groază, dar menite să te facă să te distrezi împreună cu prietenii punându-vă la încercare abilitățile. Succes!

LOCALIZARE

Strada Săgeții nr. 6, sector 2.

PREȚ: 100 lei + 50 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 100 RON + (4 pers. x 50 RON) = 300 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

REVIEWS:

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom10of10

PENTRU AVANSAȚI

Dacă tu și prietenii tăi ați mai experimentat câteva camere de evadare înainte, noi credem că veți fi captivați de Jigsaw Puzzle. Veți aprecia scenariul bine pus la punct și foarte incitant, provocările ingenioase și componentele interactive. Este un escape room foarte tehnologizat, care vă va pune în priză din primul moment și vă va bombarda cu provocări până la sfârșit. Veți avea nevoie de toate abilitățile voastre, poate chiar și de unele pe care nu le-ați folosit până acum. Adună-ți prietenii și porniți în aventură!

Nu vă bazați pe experiență, fiindcă n-ați mai experimentat așa ceva. Meseria noastră este să vă surprindem. Cele 75 de minute pot trece ca vântul. Veți reuși să luați antidotul la timp? De voi depinde. Succes!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.