TERMENI CONDITII_1200x400

Îți mulțumim anticipat pentru respectarea acestor reguli și te asigurăm că au fost create pentru ca tu și toți ceilalți participanți să vă jucați în camerele de evadare Locked Up în condiții de deplină siguranță și corectitudine.

Termeni și condiții pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare Locked Up

 1. Rezervările se pot face telefonic, online pe site sau prin email la rezervari@lockedup.ro. Acestea vor fi confirmate printr-un email emis de echipa noastră și care va conține toate informațiile necesare jocului de room escape. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa Locked Up telefonic sau prin e-mail cu cel puțin 3 ore înainte de ora rezervată.
 1. Accesul la jocul room escape sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor este strict interzis. Personalul Locked Up are libertatea de a refuza accesul clienților care se comportă agresiv sau neadecvat în sălile de joc și pot întrerupe oricând jocul de room escape fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Locked Up.
 2. Scenariile și mobilierul camerelor de evadare Locked Up au fost realizate ținând cont de toate măsurile de siguranță necesare și nu conțin elemente dăunătoare sau vătămătoare pentru participanți.
 3. Jocurile noastre de room escape se bazează pe folosirea inteligenței, logicii și intuiției. În nicio situație nu va fi necesară utilizarea forței sau a altor abilități fizice. Orice daună produsă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputată echipei de participanți care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalațiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice. Nu dezlipiți marcajele ”DO NOT TOUCH” si ” DO NOT MOVE”.
 4. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului de room escape, ușa camerei în care se vor afla va fi încuiată și se va deschide numai prin rezolvarea jocului, la finalizarea celor 60 de minute de joc sau prin apăsarea butonului de urgență, în situații speciale. În cazul în care siguranța participanților este amenințată, organizatorul va deschide de urgență ușa.
 5. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului room escape și pentru buna derulare a acestuia vor fi urmăriți si ascultați cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului, în scopul de a furniza indiciile suplimentare potrivite dacă echipa se împotmolește și apasă butonul de solicitare ajutor. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.
 6. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe care le pot crea probleme în timpul jocului de room escape sunt sfătuite sa nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o face pe propria răspundere. Locked Up Escape Room nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective sau pentru eventualele vătămări de natura fizică sau psihică suferite de aceasta. Dacă pe parcursul jocului în camera de evadare o persoană hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.
 7. Bunurile personale, precum telefoane mobile, chei, genți, ghiozdane, cărți, instrumente de scris, laptopuri, aparate de înregistrare audio sau video, alimente și băuturi, vor fi lăsate in vestiarele cu lacăt, special amenajate pentru participanți.
 8. Participanții înțeleg și acceptă confidențialitatea scenariului, indiciilor, puzzle-urilor și tuturor celorlalte detalii ale jocului. Niciunul dintre aceste elemente nu va fi făcut public (nici parțial, nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră sunt interzise. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori, fără rambursarea contravalorii acestuia. Nerespectarea acestor reguli conduce la declanșarea demersurilor legale împotriva persoanei/ persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.
 9. Toți participanții trebuie sa aibă peste 11 ani și să nu sufere de tulburări comportamentale/ autism/ ADHD. Daca suferă de aceste tulburări, pot intra și participa la joc doar în prezența unui adult, de preferință unul dintre părinți, psihologul, terapeutul sau educatorul. Locked Up nu își asumă nici o responsabilitate asupra eventualelor afecțiuni pe care jocul le poate provoca ulterior.
 10. Pentru teambuildinguri și petreceri se achită avans pentru rezervarea jocurilor, iar suma nu se restituie în cazul anulării sau neprezentării la rezervare.

 

Îți mulțumim pentru citirea și acceptarea acestor reguli. Te așteptăm cu drag.

Echipa Locked Up.