THE AMULET V2

Instructorul tău de scrimă îți dezvăluie secretul despre o organizație secretă dedicată justiției civile. Membrii organizației sunt identificați de medalioanele de aur pe care le poartă în jurul gâtului. Atunci realizezi că medalionul primit de tine atunci când erai mic este de fapt al organizației. Instructorul te invită să te alături organizației și începi să te antrenezi pentru testul de inițiere. Il treci cu brio și te alături membrilor organizației schimbând numele tău cu un pseudonim.

Forțele de ordine te suspectează!
Bănuiesc că tu ești acel criminal mascat, atât de abil, care-i pedepsește frecvent pe colegii lor corupți și se face nevăzut cu o meticulozitate nemaipomenită…
Doar că tu nu ești un justițiar oarecare, ci respecți Codul organizației și oferi dreptate cetățenilor ”curățând” lumea de lichele periculoase care altfel ar rămâne nepedepsite și ar opera nestingherite în continuare.

Acum însă, liderii poliției ți-au dibuit ascunzătoarea și au pornit spre ea. Timpul tău este limitat și ai de recuperat cel mai de preț obiect din ascunzătoare: amuleta! O amintire neprețuită și dovada apartenenței la organizație! Este aproape de ora apusului. Fluieră după calul tău credincios și isteț, singurul care îți cunoaște secretul și te poate ajuta să ajungi înainte lor la ascunzătoare. Mergi acolo, ia amuleta și aruncă totul în aer, altfel polițiștii vor pune mâna pe tine. O viață în pușcărie nu este ceea ce îți dorești.

Va trebui să treceți prin multe ca să puneți mâna pe amuletă!

Șansa a fost de partea voastră mereu.

Dați-i bice, prieteni!

fff

90 MINUTE ”EXPLOZIVE”

 

The Amulet este un escape room complex, cu un traseu neașteptat, în care veți experimenta atmosfera și decorul din perioada dominației mexicane a Californiei. Un trecut palpitant și provocări pe măsura abilităților celebrului justițiar mascat, totul într-o versiune reinterpretată și amuzantă. Spadasin expert, maestru călăreț și erou al populației din California… nu va fi ușor să-i găsiți amuleta, dar sigur merită să încercați!

Crezi că veți reuși în 90 de minute? Dovediți tuturor că se poate!

VERSIUNEA 2 a fost lansată în 2023!

Jocul a primit update-uri de funcționalitate și îmbunătățiri la efecte și decor în proporție de 20%

 

ACTIVITATE ÎN LIMBA

• engleză

NUMĂR DE PARTICIPANȚI

• 2-8 persoane

VÂRSTA MINIMĂ

• 12 ani

GEN

• aventură

MULTI-ROOM

• da

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff9of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai participat niciodată la un escape room, The Amulet te va fascina. Provocările sunt abundente, atent legate de povestea reală iar scenariul evoluează progresiv, permițându-ți să te familiarizezi cu task-urile pe măsură ce evoluați. Te sfătuim să îți aduni prietenii sau familia și să cooperați între voi pentru a rezolva la timp puzzle-urile. Este captivant și foarte intuitiv, iar noi îți vom veni în ajutor, atât la început, cu sfaturi utile, cât și pe parcurs, cu indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre.

Strânge echipa și veniți să vă puneți la încercare abilitățile!

LOCALIZARE

Strada Culmea Veche nr. 2, sector 3.

PREȚ: 120 lei + 50 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 120 RON + (4 pers. x 50 RON) = 320 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de minim 4 participanți, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

REVIEWS:

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom10of10

PENTRU AVANSAȚI

The Amulet este un escape room pe care cu siguranță îl vei îndrăgi, oricât de multe alte camere ai jucat până acum. Este complex, cu și mai multe provocări și indicii decât de obicei, iar scenariul de 90 de minute vă va solicita din plin inteligența, atenția, concentrarea și spiritul de echipă. Te vei confrunta cu situații nemaiîntâlnite și, chiar dacă este potrivit și pentru începători, le ridică semne de întrebare și celor avansați.

Ia-ți prietenii, formează-ți echipa și intrați în acțiune! Doborâți-vă cele mai bune recorduri obținute în alte camere. Oare veți reuși?

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.