ESCAPE GAME LA TINE LA BIROU

Pirates: The Cursed Chest este un escape room mobil, pe care noi ți-l livrăm la sediul în care îți desfășori activitatea profesională. Provocările sunt de tipul celor din escape room-urilor reale. Te vor captiva din prima clipă și te vor ține în priză până în ultimul moment. Cu siguranță nu știi la ce să te aștepți. Având un decor surprinzător și dotări corespunzătoare scenariului aducem cea mai similară experiență a jocurilor de escape, pentru prima dată în România, direct la tine la birou. Îți oferim un moment de divertisment unic, garantat.

Escape room alături de colegii tăi.

Yo ho ho!

CATEGORII VÂRSTĂ

• Adulți

DETALII TEHNICE

Durată: 75-90 minute/echipă

Activitate în limba engleză

2-8 persoane/echipă

ABILITĂȚI NECESARE

logicăsimț de observație • atenție/ concentrare • memorie • îndemânare

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff9of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai parcurs niciodată un escape room, poți începe chiar acum, cu Pirates: The Cursed Chest. Este captivant și foarte intuitiv. L-am creat să fie potrivit și pentru începători și pentru avansați.

Strânge colegii, închiriați-l și puneți-vă la încercare abilitățile! Chiar dacă nu aveți experiență, veți deduce ușor și pe parcurs cum merg lucrurile.

Enjoy the sea pirate!

Închiriere București

Pachet 1000 lei: 3 jocuri consecutive incluse, maxim 24 persoane

Pachet 1600 lei: 5 jocuri consecutive incluse, maxim 40 persoane

Pentru societățile cu sediul în Ilfov se va achita o taxă suplimentară în valoare de 200lei.

În cazul în care sunteți o echipă mai mare de 40 de persoane și doriți să-l jucați pe rând, în aceeași locație, se poate.

Pentru fiecare joc suplimentar fata de cele 5 incluse se va achita o taxă suplimentară în valoare de 200lei.

În tarif sunt incluse atât livrarea cât și asistența și serviciile de brief/debrief + reset efectuate de un Game Master LOCKEDup.

Singura plată acceptată este cea online/transfer bancar. Nu acceptăm plata numerar la livrare.

Confirmăm închirierea și efectuăm livrarea doar după ce plata a fost procesată.

Închirierea și livrarea se fac doar de luni-vineri, în intervalul 09:00 – 15:00.

Ridicarea cufărului se face imediat după ce jocurile au fost încheiate, chiar dacă se trece de ora 15:00.

LOCALIZARE MOBILĂ

La tine la birou!

Atenție, dimensiunile cufărului sunt 80cm x 40cm x 60cm!

It’s pretty BIG, HEAVY & FUN!

ESCAPE @ THE OFFICE

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom5of10

PENTRU AVANSAȚI

Dacă tu și ceilalți participanți ați mai experimentat câteva camere de evadare înainte de a închiria Pirates: The Cursed Chest, cu siguranță veți fi plăcut surprinși din prima clipă. Am vrut să creăm o experiență inedită, cum nu mai e alta în România, cu dotări tehnice ingenioase și provocări cât mai incitante. Formează-ți echipa și aventurați-vă!

Nu vă bazați pe experiență, fiindcă n-ați mai experimentat așa ceva. Ahoy matey!

PROCEDURĂ DE ÎNCHIRIERE

Pasul 1
Trimite un e-mail la adresa rezervari@lockedup.ro în care să ne specifici următoarele detalii:
– ziua în care dorești să-l închiriezi
– adresa completă de livrare
– un număr de telefon valabil
– datele de facturare
Noi îți vom raspunde cu disponibilitatea și factura cu care vei putea achita contravaloarea jocului folosind online banking.

În momentul confirmării plătii putem trece la pasul 2, livrarea cufărului la adresa comunicată.

Așteptăm cu drag să ne contactezi pentru a te bucura de această experiență!

Informare COVID-19 referitoare la acest produs: Manipularea și livrarea produsului se realizeaza cu mănuși de unică folosință  și mască de protecție doar de personalul LOCKEDup. Jocul este dezinfectat cu soluții biocide după fiecare utilizare respectând toate măsurile de precauție și este livrat într-o folie de plastic de unică folosință. Avem grijă!

ggg

PIRATES: THE CURSED CHEST

Redbeard a fost cel mai înverșunat și cel mai înfricoșător pirat din cele șapte mări.
Atacurile sale din întreaga lume i-au acumulat o fabuloasă avere, cea mai mare cunoscută vreodată. Ca orice pirat bun, Redbeard nu a avut încredere în nimeni și și-a păstrat întotdeauna cea mai valoroasă comoară – inelul său, chiar sub picioarele sale, într-un cufăr mare și greu.

Într-o zi, ai auzit vorbindu-se despre acest cufăr magnific care urma să traverseze marea pe una dintre cele mai puternice corăbii ale lumii. Corabia lui Redbeard. Un galion extrem de mare și  foarte bine înarmat. Nimeni nu s-a bucurat vreodată să fure comori de la Redbeard mai mult decât tine, chiar dacă el era deja atât de bogat încât ar fi avut nevoie de multe vieți pentru a beneficia de aurul și bijuteriile pe care le-a adunat.

Așadar, tu și echipajul tău de pirați ați pregătit cu atenție un atac pe mare. Ca întotdeauna, atacul a fost un succes și în curând ați fost ocupați să mutați fabuloasa comoară din galion pe nava voastră. Fără îndoială, aceasta a fost o formidabilă pradă. Vă frecați mâinile a nerăbdare și încântare când deschideți cufărul, gândindu-vă cum vă multiplicați bogățiile … dar Redbeard a pregătit ceva pentru voi și în curând vă dați seama că acest inel a fost blestemat pentru a nu fi niciodată găsit și a nu vedea niciodată lumina zilei.

Pentru a distruge blestemul și a ajunge la cel mai valoros obiect al lui Redbeard, trebuie să treceți câteva teste odată ce cufărul blestemat este deschis …

Nu toate comorile sunt aur și argint, amice.

Lucrează ca un căpitan și joacă ca un pirat pentru a rupe blestemul lui Redbeard!