GREY’S RED ROOM 2.0

Timida și frumoasa Ana nu a mai venit la serviciu de două zile fără să anunțe, ceea ce nu îi stă deloc în obicei. Contrariați, tu și un coleg mergeți acasă la ea, să vedeți ce se întâmplă.

Kate, prietena cea mai bună și colega ei de apartament, vă invită în casă. Nici ea nu a mai văzut-o recent. Intrați în camera fetei, să căutați un bilețel, un indiciu… și încremeniți de uimire. Dormitorul răvășit, piesele de lenjerie intimă neașteptat de scumpe, un bici și alte obiecte vă dezvăluie latura secretă a tinerei femei. Cine ar fi crezut așa ceva despre gingașa Ana?

Unde este fata? Ultima oară când a văzut-o Kate, Ana se pregătea să se întâlnească cu Christian Grey, un antreprenor de succes care o invitase la o cină romantică în restaurantul hotelului său.

În coșul de gunoi, găsiți câteva hârtii rupte, fragmente dintr-un contract cu clauze bizare pe care Grey voia să i le impună Anei. Probabil că fata nu a fost de acord, fiindcă nu a semnat actul și a rupt foile. Poate că a fost răpită și este maltratată de bărbatul autoritar, obișnuit să i se facă mereu pe plac.

Grăbește-te! Adună-ți prietenii și rezolvați misterul! Chiar acum, Grey participă la un congres. Aveți 60 de minute să intrați în camera lui de hotel și să vedeți ce-i cu Ana.

Eliberați victima și ieșiți din cameră înainte ca magnatul să se întoarcă, însoțit de gărzile sale de corp antrenate să ucidă!

GRR_CAP FATA

VERSIUNEA A DOUA

Precedentul escape room Grey’s Red Room a fost radical schimbat pe 01.12.2015. Noua cameră de evadare păstrează tema jocului inițial, dar decorul, firul poveștii și toate detaliile sunt complet diferite. Toți cei care au jucat prima versiune s-au declarat încântați de Grey’s Red Room 2.0, pe care o consideră și mai provocatoare.

PROVOCAREA

Grey’s Red Room 2.0 este un escape room incitant, cu un decor misterios și provocări palpitante, inspirat din filmul Fifty Shades of Grey. Ca și la celelalte camere de evadare marca Locked Up, nu este necesar să fi văzut filmul, dar trebuie să știi că nimic nu este întâmplător. Orice obiect poate fi o piesă dintr-o poveste pe care va trebui s-o reconstitui pentru a putea evada.

JOC ÎN LIMBA

Engleză

NUMĂR DE JUCĂTORI

2-6 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipă • inteligență • îndemânaresimț de observație • atenție/ concentrare

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, poți începe chiar acum, cu această cameră. Grey’s Red Room 2.0 este un joc apreciat deopotrivă de începători și de avansați, iar noi îți vom veni în ajutor, atât la început, cu sfaturi utile, cât și pe parcurs, când vei putea apăsa un anume buton și îți vom strecura pe sub ușă indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room Locked Up în pagina despre joc. Ia-ți prietenii și veniți să vă puneți la încercare abilitățile!

LOCALIZARE

Strada Matei Voievod nr. 124, sector 2.

PREȚ

60 lei
de persoană

  • Echipa 2 persoane

55 lei
de persoană

  • Echipa 3 persoane

50 lei
de persoană

  • Echipa 4 persoane

45 lei
de persoană

  • Echipa 5-6 persoane

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard, valabil de luni până vineri pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

PENTRU AVANSAȚI

Oricât de multe alte camere ai jucat până acum, vei aprecia provocările din Grey’s Red Room 2.0. Echipa Locked Up și-a folosit imaginația din plin, așa că puține elemente din acest escape room sunt ceea ce par. Te vei confrunta cu situații nemaiîntâlnite și, chiar dacă este un joc potrivit și pentru începători, le ridică semne de întrebare și celor avansați. Ia-ți prietenii, formează-ți echipa și intrați în acțiune! Doborâți-vă cele mai bune recorduri obținute în alte camere. Oare veți reuși? Aflați în 60 de minute!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro sau la telefon 0731 701 013.

Vezi scorurile și pozele altor echipe de jucători pe Locked Up Hall of Fame!