BONNIE & CLYDE’S HIDEOUT

Suntem în 1934. Toată America vuiește, iar numele celor doi infractori celebri, Bonnie Parker și Clyde Barrow, sunt pe buzele tuturor.

Tocmai ai fost detașat ca detectiv în Sailes, Louisiana și ești decis să pui mâna pe criminalii sângeroși care au jefuit atâtea bănci, benzinării, magazine și locuințe, au ucis oameni nevinovați și polițiști, colegi de-ai tăi aflați la datorie.

Fii atent și reia traseul răufăcătorilor, adună dovezile, studiază bine fosta lor ascunzătoare din Joplin, Missouri. Cum de nu s-a prins nimeni până acum că automobilul preferat de Clyde este întotdeauna un Ford V-8? De ce au fost trecute cu vederea atâtea indicii semnificative, ca pasiunea lui Bonnie pentru fotografie și poezii, obiceiul ei de a fuma țigară de la țigară, sau obsesia lui Clyde pentru pușca automată Browning M1918?

Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți arma și insigna, adună-ți colegii și porniți pe urmele răufăcătorilor! Este șansa voastră de a salva America de acești criminali și ocazia ta de a te afirma ca detectiv!

Tu și echipa ta trebuie să-i opriți pe Bonnie & Clyde o dată pentru totdeauna!

Bonnie_Clyde_Joplin

3 JOCURI ÎNTR-O CAMERĂ!

Bonnie & Clyde’s Hideout este singurul escape room din România cu 3 variante de joc: poți alege între cele 2 versiuni de 60 de minute, una pentru Bonnie și alta pentru Clyde, sau varianta de 90 de minute, în care să încerci să-i împuști pe amândoi.

PROVOCAREA

Bonnie & Clyde’s Hideout este un escape room plin de puzzle-uri legate de povestea reală a celor două personaje. Prin mobilier și obiecte de epocă, am recreat misterul cu care le-a înconjurat presa vremii. Nu îți va fi ușor să-i împuști pe Bonnie și Clyde, dar sigur merită să încerci!

JOC ÎN LIMBA

Engleză

NUMĂR DE JUCĂTORI

2-6 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipă • inteligență • simț de observație • atenție/ concentrare • memorie • îndemânare

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, Bonnie & Clyde’s Hideout te va fascina. Provocările sunt abundente și misterioase, atent legate de povestea reală. Te sfătuim să îți aduni prietenii și să veniți în grup de patru-cinci persoane, să cooperați între voi pentru a rezolva la timp puzzle-urile. În grup de doi-trei va fi mai dificil, dar nu imposibil, ca la orice altă cameră de evadare. Dacă vă împotmoliți, sunați din clopoțel și vă vom strecura pe sub ușă indicii suplimentare. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room Locked Up în pagina despre joc. Ia-ți prietenii și veniți să vă dovediți abilitățile!

LOCALIZARE

Strada Matei Voievod nr. 124, sector 2.

PREȚ 60 minute

60 lei
de persoană

  • Echipa 2 persoane

55 lei
de persoană

  • Echipa 3 persoane

50 lei
de persoană

  • Echipa 4 persoane

45 lei
de persoană

  • Echipa 5-6 persoane

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 10 lei/persoană față de tariful standard, valabil de luni până vineri pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

PREȚ 90 minute

85 lei
de persoană

  • Echipa 2 persoane

80 lei
de persoană

  • Echipa 3 persoane

70 lei
de persoană

  • Echipa 4 persoane

60 lei
de persoană

  • Echipa 5-6 persoane

PENTRU AVANSAȚI

Bonnie & Clyde’s Hideout este un escape room pe care cu siguranță îl vei îndrăgi, oricât de multe alte camere ai jucat până acum. Este complex, cu și mai multe provocări și puzzle-uri decât de obicei. Ia-ți prietenii și puneți-vă la încercare toate abilitățile; veți avea nevoie de ele! Cel mai probabil, veți alege să jucați versiunea de 90 de minute, care vă va solicita din plin inteligența, atenția, concentrarea și spiritul de echipă. Veți reuși oare să-i împușcați pe ambii criminali în decurs de o oră și jumătate? Programați-vă chiar acum și porniți în misiune!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email, la rezervari@lockedup.ro sau la telefon 0731 701 013.

Vezi scorurile și pozele altor echipe de jucători pe Locked Up Hall of Fame!