ROOM DESIGN_2_1200X400

OFERIM CAMERE DE EVADARE DEJA TESTATE ȘI APRECIATE DE JUCĂTORI

Locked Up oferă companiilor de profil designul, conceptul, schițele tehnice și toate detaliile necesare pentru a replica oricare dintre camerele de evadare din portofoliul actual:

Locked Up mai are în pregătire două noi escape room-uri, spectaculoase și foarte incitante – camere de evadare cu scenarii provocatoare, care, îndată ce vor fi gata, vor fi oferite spre achiziționare și posibilitatea de duplicare.

Cumpărând de la designerii Locked Up seturile complete de planuri pentru camera de evadare dorită, ca antreprenor, ai garanția calității și știi că respectivul escape room a fost jucat cu plăcere de sute de clienți la Locked Up, așa încât poți miza pe aprecierea clienților din orașul tău.

Locked Up garantează prin contract că îți oferă exclusivitatea respectivei camere pentru orașul tău, deci vei avea un avans considerabil față de concurență.

border1-01

ASIGURĂM CONSULTANȚĂ PENTRU IMPLEMENTAREA CONCEPTULUI CAMEREI DE EVADARE ACHIZIȚIONATE

Împreună cu setul complet de schițe și instrucțiuni, Locked Up asigură consultanță de specialitate pentru implementarea cu succes a camerei de evadare.

Deja, pe plan național și internațional,  diverse companii au achiziționat de la noi conceptele camerelor Bonnie&Clyde’s Hideout, Criminal Mind si Survivor Challenge. Suntem permanent deschiși către colaborări, împreună putem face din ce în ce mai mulți oameni să zâmbească!

 

CREĂM SCENARII, DECORURI ȘI PUZZLE-URI PENTRU CAMERE DE EVADARE NOI

 

La cerere, putem crea camere complet noi, cu decoruri, scenarii de joc și puzzle-uri ingenioase pentru clienții noștri. Livrăm schițe complete și fotografii de inspirație pentru decorul camerei, descrieri și/ sau schițe pentru puzzle-uri, scenariul complet de joc și toate detaliile pentru realizarea unui escape room de succes.

 

AVANTAJELE COMANDĂRII UNEI CAMERE DE EVADARE CU TOTUL NOI:

  • clientul dispune de o cameră de evadare în premieră absolută;
  • crearea din start a unui decor și concept de scenariu potrivit spațiului de care dispune clientul;
  • utilizarea la maximum a avantajelor locației;
  • adecvarea scenariului la specificul publicului-țintă;
  • consultanță de specialitate la implementare și chiar ajutor la realizarea unor obiecte mai complexe.

Pentru comenzi sau întrebări suplimentare, contactează-ne la 0731 701 013 și vom fi bucuroși să te ajutăm.