RoboMaxx

– Căpitane, giga-radarul arată un grup mare de roboviri care se îndreaptă spre noi!
Pe ecranul gigantic apar tot mai multe luminițe care pâlpâie amenințător. Sunt robovirii, care vin să ne atace planeta, hotărâți s-o distrugă pentru că pământenii i-au ajutat pe roboții buni, robotronii, dușmanii lor de moarte și singurii care-i pot înfrânge.
Robert, electricianul echipajului, începe să se panicheze: Suntem pierduți! Oastea robotronilor a fost răpusă, RoboMaxx anihilat, iar noi am rămas o mână de oameni, fără niciun aliat.
Nu e simplu să fii căpitan. Trebuie să gândești cu un pas înainte față de echipaj și să fii cu cel puțin trei pași înainte față de inamic, oricare ar fi el. Iar cu robovirii nu-i de glumă. Sunt cei mai periculoși din toată galaxia. Dar poate că nu e timpul pierdut… Tocmai ți-a venit o idee, poate chiar ideea salvatoare.
– Cred că am găsit o soluție: să încercăm să-l readucem la viață pe RoboMaxx. E singurul care poate înfrânge batalionul de roboviri.
– Căpitane, dar RoboMaxx e distrus, anihilat definitiv, e mort!
– Trebuie să ajungem la el, să-i refacem circuitele, să construim un energon și să-l contactăm la el. Asta îl va readuce la viață și-l va ajuta să-și refacă echipa de robotroni. Dacă reușim, avem șansa să învingem definitiv robovirii și să ne salvăm planeta.

Excelentă idee, căpitane! Adună-ți repede echipajul și puneți-vă pe treabă! Aveți numai 60 de minute să-l resuscitați pe RoboMaxx, înainte ca robovirii să lanseze atacul distructiv.

Trebuie să reușiți! Viața planetei Pământ este în mâinile voastre!

PROVOCAREA PENTRU COPII ȘI ADULȚI

RoboMaxx este o cameră de evadare cu un decor cum n-ai văzut decât în filme și un scenariu care implică îndemânare și ambiția de a reuși. Poate fi jucată atât de copii cu vârsta de peste 10 ani, dar și de adulți, care vor fi încântați de istețimea probelor.
Provocările acestui incitant escape room marca Locked Up țin de atenție și îndemânare și trebuie rezolvate în maximum 60 de minute, după care resuscitarea lui RoboMaxx nu va mai fi posibilă.

E nevoie de abilitățile fiecărui membru al echipajului. Crezi că veți reuși?

VÂRSTA MINIMĂ

• 8 ani

JOC UNIVERSAL

RoboMaxx nu are enigme scrise, deci nu implică stăpânirea limbii române sau engleze și poate fi jucat chiar și de grupuri eterogene, de români și străini, grupați după vârstă (copii de peste 10 ani sau adulți de peste 18 ani).

NUMĂR DE JUCĂTORI

COPII PESTE 10 ANI: 2-12 persoane

ADULȚI: 2-5 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

îndemânarespirit de echipă • simț de observație

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff6of10

PENTRU COPII DE PESTE 10 ANI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Dacă vrei să intri în camera de evadare RoboMaxx, nu ai nevoie de experiență. Chiar dacă ai mai jucat multe alte escape rooms, nimic din ce ai văzut acolo nu-ți va fi de folos. Ai nevoie de îndemânare, simț de observație și spirit de echipă. Numai așa poți rezolva în 60 de minute, ca un om mare, probele ingenioase incluse în scenariul incitant. Poți fi la prima ta experiență și să câștigi, sau să te consideri cunoscător și să nu reușești. Cum va fi? Încearcă și ai să vezi!

Dacă ești începător, poți afla mai multe despre parcurgerea unui escape room Locked Up în pagina despre joc.

LOCALIZARE

LaserMaxx AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea nr. 4, etajul 2 al parcării.

PREȚ

60 lei
de persoană

  • Echipa 2 persoane

55 lei
de persoană

  • Echipa 3 persoane

50 lei
de persoană

  • Echipa 4 persoane

45 lei
de persoană

  • Echipa 5 persoane

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom10of10

PENTRU ADULȚI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Atracția camerei de evadare RoboMaxx este evadarea într-un univers cu super-roboți, cu super-eroi, cu acțiune și suspans ca în benzile desenate și filmele SF de care nu ne mai săturam în copilărie. Ca adult, gândești altfel, ai alte repere, dar poate și alte bariere. Te provocăm să fii din nou un puști neastâmpărat, să-ți regăsești ingeniozitatea de care se mirau cândva părinții și profesorii și să trăiești din plin bucuria jocului alături de ”ceilalți copii”, prietenii tăi.

Ce zici, poți?

 

PROGRAM ZILNIC REZERVĂRI 10:30 – 23:30

REZERVĂ ACUM: 0725 533 588 - LaserMaxx