GIFTCARD_1200x400
card.gift-card-black-copy_1024x1024 - Copy

OFERĂ UN CARD CADOU CU O PROVOCARE LA JOC!

Jocul de room escape este potrivit pentru aniversări, onomastici, să-ți recompensezi angajații, alte evenimente speciale sau pur și simplu când vrei să faci un cadou unui prieten sau unui mic grup de amici. De exemplu, pentru aniversarea unui coleg, îi poți dărui un gift card cu care el și alți 4 prieteni să joace o cameră de evadare LOCKEDup, oricând dorește, în termen de 30 de zile de la data achiziționării cardului, pe bază de programare prealabilă.

CADOURILE, ASCUNSE ÎN CAMERA DE EVADARE!

Opțional, dacă tu și prietenii tăi doriți să-l uimiți pe sărbătorit, puteți plănui o surpriză împreună cu echipa LOCKEDup. În funcție de camera de evadare aleasă pentru joc, vă spunem câte cadouri putem ascunde pentru voi și care poate fi volumul maxim al pachetelor. Fără să vă dezvăluim nici vouă surpriza, vom piti darurile astfel încât sărbătoritul să le descopere în timpul jocului, alături de voi. Distracția va fi astfel și mai mare!

ELIBERAREA ȘI PERSONALIZAREA UNUI GIFT CARD LOCKED UP SUNT GRATUITE

Dacă dorești să oferi un card cadou LOCKEDup, trebuie să ne spui dacă acesta este destinat utilizării de către o singură persoană sau a unui grup de X participanți și care este camera de joc aleasă, de 60, 75 sau de 90 de minute. Valoarea cardului va fi egală cu prețul per persoană / număr de persoane corespunzător echipei și scenariului de joc, așa cum apar acestea prezentate în pagina de prețuri.

Imprimarea și personalizarea cardului cadou sunt gratuite. Trebuie numai să ne spui ce urare dorești să scriem, numele destinatarului și numele celui care oferă gift cardul. Vom menționa numărul de participanți incluși și data până la care beneficiarul poate utiliza cardul, care are o durată de valabilitate de 30 de zile de la data eliberării.

OPȚIUNI PENTRU TRIMITEREA SAU RIDICAREA CARDULUI CADOU

  • expediere prin curier, oriunde în București, contra unei taxe de 10 lei;
  • transmitere prin e-mail către tine, urmând ca tu să-l trimiți în numele tău destinatarului sau, dacă preferi, ne dai adresa lui de mail și i-l transmitem noi direct;
  • ridicare de la sediul LOCKEDup, în data și intervalul orar pe care le vom stabili de comun acord.

CE FACI DACĂ AI PRIMIT CADOU UN GIFT CARD DE ROOM ESCAPE?

Dacă ai primit în dar un card cadou LOCKEDup room escape tot ce trebuie să faci este să efectuezi rezervarea pentru numărul corespunzător de persoane direct pe site-ul nostru, fie în pagina dedicată camerei de evadare alese, fie din pagina de rezervări și să specifici la mențiuni numărul cardului primit. Un reprezentant al echipei LOCKEDup te va contacta pentru confirmare.

Nu uita să iei cu tine gift cardul la data și ora programate pentru jocul de room escape! Dacă mai ai nelămuriri, contactează-ne și vom fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări.

 

 

 CUM COMANZI UN GIFT CARD ROOM ESCAPE?

Să comanzi la LOCKEDup un gift card de room escape este extrem de simplu: contactează-ne la rezervari@lockedup.ro .

Vă așteptăm cu drag, pe tine și pe prietenii tăi!