Eșuarea în escape rooms. Sunt PROST?

ESCAPE ROOMS
Să bagi o furculiță într-o priză este prost. Eșuând în escape rooms, nu este.
Auzim câteodată oameni care ne spun cât de proști se simt pentru că nu s-au prins de anumite probe sau că nu au reușit să finalizeze jocul în timpul alocat – dar nu trebuie să fie așa!
Reușita unei evadări nu are nimic de-a face cu inteligența ta. De fapt, îți poate spune câteva lucruri fascinante despre tine, coechipierii tăi și oamenii care au creat jocul.
În primul rând, să știi că NU ești prost! Escape room-urile sunt concepute pentru a fi provocatoare!
Iar prin natura creării lor e clar că fiecare grup care intră nu va putea să și scape. O parte din entuziasmul unui joc de evadare este să nu știi dacă
vei rezolva toate puzzle-urile în timpul alocat. Dacă toată lumea ar scăpa, unde ar mai fi provocarea? Deja nu ar mai fi la fel de distractiv, nu?!
În al doilea rând, rezolvarea puzzle-urilor din escape rooms este o abilitate care se învăță. La fel ca învățarea oricărui lucru, există o curbă de învățare, iar practica perfecționează fiecare nouă încercare.
Fie că este prima dată când joci un joc de evadare sau doar prima dată când joci unul dintre jocurile noastre, consideră că oameni diferiți gândesc în moduri diferite și noi toți suntem produse ale experiențelor noastre trecute, așa că, dacă nu reușești să scapi din Chernobyl Reactorul 4, revino și încearcă și The Amulet. E posibil ca puzzle-urile dintr-o temă să nu fie neapărat potrivite pentru perspectiva și experiențele tale unice.
Persoanele care reușesc să evadeze constant și stabilesc recorduri de timp sunt pasionați care au jucat nenumărate jocuri! Deci, nu ar trebui să te simți niciodată descurajat pentru că nu scapi. Continuă să exersezi iar abilitățile tale se vor îmbunătăți – și cine știe, poate și tu vei ajunge curând în clasemente pentru stabilirea unui record! La final, indiferent de rezultatul obținut, simte-te liber să-i pui Game Master-ului tău orice întrebări pe care le ai cu privire la temă sau puzzle-uri – acesta cu siguranță va fi foarte încântat să-ți răspundă.
În cele din urmă – dar foarte important – v-ați distrat? Experiența v-a dus într-o călătorie fascinantă, plină de provocări și surprize? Jocurile de escape rooms nu sunt doar despre evadare, ci despre împărtășirea unei experiențe unice alături de cei apropiați și dragi, prieteni, familie sau colegi. Doar experiențele sunt cele care ne rămân peste timp și cele care contează cu adevărat, nu-i așa?
Morala? Lasă deoparte judecățile. Nu mai judeca atât de aspru, nici propria persoană, nici pe coechipierii tăi și nici pe noi, creatorii. Fiecare încearcă atât cât poate iar împreună –  aceste 3 părți de puzzle – creează experiența finală! Rămâi conectat la momentul prezent și privește totul prin ochii tăi de copil – știm că este încă în tine așa că lasă-i loc să se bucure atunci când poate. Să fie surprins, uimit și creativ.
Rezervă-ți experiența preferată și hai!
Dacă îți dorești să te abonezi la articolele noastre =>Subscribe

 FUN ESCAPE ROOMS