ESCAPE ROOM – MORE THAN JUST A GAME

The future belongs to the CURIOUS. The ones who are not afraid to TRY, EXPLORE & PLAY ESCAPE ROOMS!

O experiență unică

Un escape room este o abatere de la formele mai pasive de divertisment.
Această tendință de tehnologizare a tuturor aspectelor care ne înconjoară a transformat inclusiv escape room-urile în ”immersive experiences”, însă, este vorba mai mult despre socializare, utilizarea și dezvoltarea abilităților de ”problem-solving”.

Milenialii (categorie din care facem parte și noi, creatorii LOCKEDup) evită să-și concentreze fericirea pe obiecte sau cariere. A trăi o viață semnificativă și fericită înseamnă a crea, a împărtăși și a strânge amintiri obținute prin experiențe care acoperă spectrul oportunităților vieții. Ca mileniali, cheltuim mai degrabă bani pe o experiență, decât pe o posesie materială. Cele mai plăcute amintiri vin din evenimente sau experiențe live, oferind astfel explicație la întrebarea: de ce jocurile de evadare sunt populare.

Experiența escape room este menită să vă ofere o amintire care va dura ani întregi. Camerele de evadare oferă povești distractive, forțează jucătorii să gândească și să învețe să se descurce singuri, au design și teme atrăgătoare, atmosferă, tehnologie, efecte, muzică și oferă jucătorilor ocazia de a participa și de a experimenta situații unice, așa cum au văzut doar în filmele, serialele sau jocurile preferate până la acel moment.

Aprofundează și construiește relații

Nu veți afla aproape nimic nou despre o persoană văzând un film cu ea. Jocurile escape room în schimb te obligă să pui telefonul deoparte și să te angajezi cu ceilalți participanți la nivel personal în activitatea aleasă.

Afacerile și corporațiile folosesc aceste jocuri ca mijloc de a crea legături între angajați. Dacă ați creat o echipă nouă cu oameni din întreaga lume – o competiție amuzantă de escape room între departamentul de resurse umane și IT vă obligă să lucrați cu ceilalți și să aflați cum răspund la situațiile din afara biroului. O parte din această relație aprofundată vine din împărtășirea unei experiențe memorabile.

În zilele noastre, timpul familiei este petrecut în activități interesante în afara casei, mai degrabă decât jocuri de masă jucate pe masa de bucătărie. Cu timpul liber atât de limitat, părinții mizează pe activități distractive pentru a-și atrage copiii. O activitate care implică atât de multă muncă în echipă și comunicare conduce în mod natural la aprofundarea relațiilor, indiferent de natura lor.

Ușor de distribuit pe rețelele de socializare

Cu posibilitatea de a vă da „check in” în anumite locații de pe Facebook/Instagram, este mai ușor ca niciodată să vă faceți cunoscută lumii orice mișcare. Momentul evadării se imortalizează printr-o poză cu grupul vostru. Acest detaliu vă oferă o amintire pe care o puteți împărtășii în mediul vostru online. Acum, mai mult ca oricând, imaginile și videoclipurile preiau rețelele de socializare. Instagram și Snapchat sunt dedicate exclusiv partajării de imagini, iar majoritatea statusurilor Facebook vin acum cu o imagine. Pentru mulți, social media este un instrument pentru a arăta oamenilor că trăiesc o viață activă și interesantă.

Trebuie să fii COOL.

Experiențele unice precum jocurile de tip escape room oferă muniție excelentă pentru un post de socializare foarte apreciat.

 

Hai la noi!

La LOCKEDup, suntem dedicați să oferim cele mai bune experiențe de evadare. Vino și experimentează poveștile noastre inedite!

Escape room-urile noastre sunt decorate respectând tematicile alese iar puzzle-urile sunt un mix provocator care va angaja fiecare membru al echipei tale.

Piece by piece, let’s fill our memories puzzle together!

Join the fun – book your experience now!

escape rooms

Dacă îți dorești să te abonezi la articolele noastre => Subscribe