Tu și grupul tău de exploratori vă confruntați cu o situație extraordinară.

Ați descoperit un ținut izolat, cu peisaje de o frumusețe care îți taie răsuflarea, cu pământuri roditoare, râuri pline de pești nemaivăzuți și plaje cu nisip fin, de culoarea aurului. Asupra localnicilor s-a abătut însă o cumplită nenorocire, fiindcă l-au supărat pe Armon, zeul neîndurător al sorții. Pentru că i-au nesocotit pretențiile și au refuzat să i se supună, Armon s-a transformat într-o ploaie de foc și vine să-i nimicească.

Norii incandescenți se ivesc deja la orizont și se apropie rapid, lăsând numai scrum în urma lor. Ce-i de făcut? Nimeni nu poate fugi din calea uraganului distrugător.

Înțeleptul tribului vă spune că mai există o cale de scăpare, dar e aproape imposibilă într-un timp atât de scurt: trebuie să căutați Totemul Sacru, statueta magică ce poate transforma furtuna de flăcări într-o ploaie de vară. Numai dacă reușiți să găsiți Totemul și să-l înmânați Înțeleptului înainte ca flăcările să intre pe teritoriile tribului, oamenii vor supraviețui și vă vor răsplăti cu aur și diamante.

Nu mai stați pe gânduri! Folosiți-vă îndemânarea și găsiți Totemul Sacru! Minutele se scurg, iar furtuna de foc se apropie. Salvați ținutul și câștigați comoara!

logo-contrast-2-1

O CAMERĂ DE EVADARE CU 2 SCENARII DE JOC: UNUL PENTRU ADULȚI ȘI ALTUL PENTRU COPII

Survivor Challenge este un escape room cu două variante de joc: una pentru copii (recomandata petrecerilor aniversare cu minim 10 copii), cu durata de maximum 40 de minute, iar alta pentru adulți, de 60 de minute.

Provocările acestei camere de evadare, pun la încercare îndemânarea participanților într-un mod unic și sunt perfect dozate pentru a-i captiva pe copii în scenariul dedicat lor, dar și pe adulți, în varianta dedicată celor mari.

VÂRSTA MINIMĂ

• 8 ani

JOC UNIVERSAL

Survivor Challenge nu are enigme scrise, deci nu implică stăpânirea limbii române sau engleze și poate fi jucat chiar și de grupuri eterogene, de români și străini, grupați după vârstă (copii de peste 10 ani sau adulți de peste 18 ani).

NUMĂR DE JUCĂTORI

COPII: 2-20 persoane

ADULȚI: 2-7 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

îndemânarespirit de echipă • simț de observație

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff8of10

PENTRU COPII DE PESTE 8 ANI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Survivor Challenge, în varianta sa cea mai tinerească, se adresează exclusiv copiilor cu vârsta de peste 8 ani. Participanții îl vor îndrăgi cu siguranță, indiferent dacă au mai jucat sau nu o cameră de evadare, iar părinții pot sta liniștiți: jocul nu presupune forță, agilitate sau alte abilități fizice, ci numai probe de îndemânare potrivite pentru copii și adolescenți. Provocările nu sunt foarte simple (altfel n-ar mai fi nici educativ, nici amuzant), dar copiii le pot rezolva, cu atât mai ușor și mai repede cu cât vin într-un grup mai mare de prieteni și acționează în echipă. Poți afla mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre joc. Ignoră referirile la indicii și puzzle-uri ce țin de inteligență, intuiție sau limbi străine cunoscute: la Survivor Challenge este vorba numai de îndemânare și de distracție pe cinste!

LOCALIZARE

În incinta LaserMaxx România din Unirea Shopping Center, aripa Călărași, etajul 4.

PREȚ

60 lei
de persoană

  • Echipa 2 persoane

55 lei
de persoană

  • Echipa 3 persoane

50 lei
de persoană

  • Echipa 4 persoane

45 lei
de persoană

  • Echipa 5-7 persoane

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom8of10

PENTRU ADULȚI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Survivor Challenge reprezintă cu adevărat un challenge și pentru adulți, indiferent că sunt începători sau avansați. Acest escape room este probabil cel mai bogat în probe de îndemânare, neașteptate și provocatoare. Ia-ți prietenii și puneți-vă la încercare spiritul de echipă și dexteritatea; veți avea nevoie de ele! Scenariul pregătit pentru voi de echipa LOCKEDup este mai lung decât al jocului pentru copii. Să nu credeți că am vrut să le dăm lor mai greu, ci dimpotrivă: vouă v-am rezervat mai multe probe și provocări mai complexe. Tot despre dexteritate vorbim, dar la alt nivel. Credeți că veți reuși să găsiți totemul în doar 60 de minute și să scăpați de amenințarea prăpădului de foc? Faceți rezervarea și vedeți pe pielea voastră!

 

PROGRAM ZILNIC REZERVĂRI 10:30 – 20:30

REZERVĂ ACUM: 0725 533 588 - LaserMaxx