CRIMINAL MIND_CUTIT

CRIMINAL MIND

Frumoasa ta soră a fost răpită noaptea trecută, în condiții misterioase. Ca psiholog criminalist, tu știi cel mai bine cât de grav poate fi.

Intri în baza de date a FBI și descoperi o serie de răpiri ce au loc de ani de zile. Victimele sunt tinere atrăgătoare, care continuă să dispară fără urmă. Făptașul, cel mai probabil un bărbat, are un mod de operare inconfundabil: femeile răpite sunt ucise cu regularitate în ziua de 21 a lunii, la ora 11 P.M. Detectivii sunt convinși că dacă femeia dispărută nu va fi găsită în 60 de minute, totul va fi pierdut: vor avea încă o victimă despre care nu se va mai afla nimic și vor pierde definitiv urma criminalului.

Adună-ți prietenii și porniți în căutarea tinerei femei. Minutele se scurg, iar viața ei este în primejdie. Sunteți ageri, aveți spirit de observație și nu vă este teamă de pericol. Aveți numai 60 de minute la dispoziție, dar trebuie să salvați viața fetei și să elucidați singuri un caz complex, căruia detectivii FBI nu i-au găsit rezolvarea de aproape zece ani. 

Eliberați-vă cât mai repede din capcana în care veți intra cu bună știință și dați-l pe criminal pe mâna poliției!

PROVOCAREA

Criminal Mind este un escape room incitant, plin de provocări palpitante, inspirat dintr-o celebră producție TV. Pentru a-l juca, trebuie să îți imaginezi că ești unul dintre profilerii din serial și să dezlegi puzzle după puzzle, ca un adevărat investigator criminalist. Dacă ai văzut Criminal Minds la TV, ai prins ideea, dar asta nu te va ajuta deloc în jocul nostru: vei avea de-a face cu un episod care nu s-a filmat niciodată și în care tu și prietenii tăi aveți rolurile principale.

Crezi că veți reuși să rezolvați misterul în 60 de minute, cel puțin la fel de repede și bine ca eroii din serial? Dovediți tuturor că se poate!

ACCESUL INTERZIS SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE/SUBSTANTELOR STUPEFIANTE/HALUCINOGENE, PRECUM SI CU TELEFOANE MOBILE ȘI/SAU LANTERNE

 JOC ÎN LIMBA

Română

NUMĂR DE JUCĂTORI

2-5 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipă • inteligență • simț de observație • atenție/concentrare • îndemânare

VÂRSTA MINIMĂ

• 12 ani

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff9of10

 PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, poți începe chiar acum, cu Criminal Mind. Este un joc captivant și foarte intuitiv, apreciat deopotrivă de începători și de avansați, iar noi îți vom veni în ajutor, atât la început, cu sfaturi utile, cât și pe parcurs, când vei putea apăsa un anume buton și îți vom strecura pe sub ușă indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room Locked Up în pagina despre joc. Ia-ți prietenii și veniți să vă puneți la încercare abilitățile!

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom2of10

 PENTRU AVANSAȚI

Oricât de multe alte camere ai jucat până acum, vei aprecia provocările din Criminal Mind. Este foarte intuitiv, dar nu te aștepta să fie prea simplu. Echipa Locked Up și-a folosit și aici imaginația din plin, așa că multe obiecte din acest escape room nu sunt ceea ce par a fi. Vei întâmpina destule surprize și, chiar dacă este un joc potrivit și pentru începători, Criminal Mind este un joc îndrăgit și de cei avansați. Ia-ți prietenii, formează-ți echipa și intrați în acțiune! Doborâți-vă cele mai bune recorduri obținute în alte camere. Oare veți reuși? Aflați în 60 de minute!