LORD OF THE RINGS

Așa începe călătoria ta magică, pornind din umilul Hobbiton și luând parte la evenimentele epice din Moria, Rohan, Gondor, Mordor și alte locații fantastice făcând parte din frăția inelului alături de elfi, dwarfi, vrăjitori și hobbiți.
Nume ciudate de oameni, creaturi fantastice și locuri noi apar la fiecare pas.
Pe drum descoperi inelul magic și, după multă deliberare, te oferi voluntar să-l duci în singurul loc unde poate fi distrus, flăcările muntelui Doom.

Străbate Middle Earth victorios și distruge inelul.

Ia-ți prietenii, și intrați în aventura care a captat imaginația mai multor generații.

* (Lord of the Rings este fosta cameră a InsideOut Escape Rooms)

PROVOCAREA

Lord of the Rings este un escape room incitant, cu un decor misterios și provocări palpitante, inspirat din filmul Lord of the Rings. Ca și la celelalte camere de evadare marca LOCKEDup, nu este necesar să fi văzut filmul, dar trebuie să știi că nimic nu este întâmplător. Orice obiect poate fi o piesă dintr-o poveste pe care va trebui s-o reconstitui pentru a putea evada.

JOC ÎN LIMBILE

• engleză
• română


NUMĂR DE JUCĂTORI

2-6 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipăsimț de observație • atenție/ concentrare

VÂRSTA MINIMĂ

• 9 ani

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff6of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, poți începe chiar acum, cu această cameră. Lord of the Rings este un joc apreciat deopotrivă de începători și de avansați, iar noi îți vom veni în ajutor, atât la început, cu sfaturi utile, cât și pe parcurs, când vei putea solicita ajutor și îți vom strecura pe sub ușă indicii care să te scoată din impas. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre joc.

Ia-ți prietenii și veniți să vă testați abilitățile! Chiar dacă nu aveți experiență, veți deduce pe parcurs ce trebuie să faceți. Succes!

LOCALIZARE

Strada Arcușului nr. 19, sector 3.

PREȚ: 60 lei jocul + 40 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 60 RON + (4 pers. x 40 RON) = 220 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 5 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom6of10

PENTRU AVANSAȚI

Oricât de multe alte camere ai jucat până acum, vei aprecia provocările din Lord of the Rings. Echipa LOCKEDup și-a folosit imaginația din plin, așa că puține elemente din acest escape room sunt ceea ce par. Te vei confrunta cu situații fantastice și, chiar dacă este un joc potrivit și pentru începători, le ridică semne de întrebare și celor avansați. Ia-ți prietenii, formează-ți echipa de elfi și intrați în acțiune! Doborâți-vă cele mai bune recorduri obținute în alte camere. Oare veți reuși? Aflați în 60 de minute!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

* (Lord of the Rings este fosta cameră a InsideOut Escape Rooms)