TERMENI CONDITII_1200x400

Îți mulțumim anticipat pentru respectarea și acceptarea acestor reguli și te asigurăm că au fost create pentru ca tu și toți ceilalți participanți să vă jucați în camerele de evadare LOCKEDup în condiții de deplină siguranță și corectitudine.

Consimțământ pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare LOCKEDup

Declarația de aprobare pentru colectarea și procesarea datelor personale

I. Între beneficiarul rezervării numit în continuare subiect și

Subscrisa, SC MEMORIAL SIC ART SRL, telefon 0731 701 013, e-mail: rezervari@lockedup.ro, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub numărul J40/11698/2011, CUI 29166304, în calitate de beneficiar a intervenit următoarea declarație de consimțământ:

II. Obiectul consimțământului

Prezentul consimțământ aprobă colectarea și procesarea de către beneficiar a datelor personale ale subiectului

III. Datele colectate

Datele colectate de la subiect sunt următoarele:

 • Adresa de e-mail: pentru transmiterea de comunicări, informații, contract, factură, notificări, informări
 • Nr. de Telefon: pentru transmiterea de comunicări, notificări de întârziere, oferte, informări
 • Nume, prenume: pentru adresare și contact
 • Poză de grup

IV. Scopul în care va fi utilizat consimțământul

Datele care fac obiectul prezentei vor fi utilizate strict în următoarele scopuri:

 • Realizarea unui cont pe platforma proprie a site-ului web www.lockedup.ro
 • Publicarea pe Internet a faptului că subiectul a utilizat serviciile companiei, a descrierii acestora.
 • Transmiterea prin SMS de notificări
 • Efectuarea de apeluri de prezentare a ofertelor/serviciilor/produselor companiei
 • Publicare în panoul portofoliu de clienți aflat in incinta companiei
 • Menționarea în videoclipurile, imaginile, ofertele și cataloagele tipărite de prezentare ale companiei

Postarea pozelor se va efectua în următoarele locații:

V. Drepturile subiectului

Subiectul este protejat de către Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu caracter personal nr. 679/2016 poate interveni când dorește și poate solicita:

 • informarea și consultarea informațiilor vizate
 • actualizarea informațiilor vizate
 • ștergerea informațiilor vizate
 • restricționarea și opunerea în prelucrarea informațiilor vizate

VI. Valabilitate

Prezentul consimțământ este valabil pentru o perioadă nelimitata sau până la retragerea sa.

VII. Declarație:

Subiectul, rezervând camera de joc își exprimă consimțământul in favoarea beneficiarului cu privire la utilizarea (neremunerată) a imaginilor fotografice ale persoanei sale în scopurile descrise mai sus. Utilizarea imaginilor fotografice în alte scopuri decât cele descrise mai sus sau pentru comercializarea prin transferul imaginilor către alți terți decât cei menționați este strict interzisă.

 

Termeni și condiții pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare LOCKEDup

 1. Rezervările se pot face online, în secțiunea dedicată de pe site. Acestea vor fi confirmate printr-un email emis automat și care va conține toate informațiile necesare jocului de room escape. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa LOCKEDup telefonic sau prin e-mail cu cel puțin 3 ore înainte de ora rezervată. Rezervările cu date de contact incomplete sau greșite vor fi anulate.
 2. Accesul la jocul room escape sub influența băuturilor alcoolice a stupefiantelor sau a substanțelor halucinogene este strict interzis. Personalul LOCKEDup are libertatea de a refuza accesul clienților care se comportă agresiv sau neadecvat în sălile de joc și pot întrerupe oricând jocul de room escape fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta LOCKEDup.
 3. Plata jocului se efectuează înainte de intrarea în camera de joc iar în cazul renunțării/părăsirii spațiului de joc în primele 10 minute din motive personale jucătorilor le este restituita doar taxa per jucător, nu și taxa camerei (tariful este alcătuit din două componente – specificate pe pagina dedicată prețurilor). În cazul părăsirii spațiului de joc după primele 10 minute, însă înainte de terminarea timpului alocat, nu se restituie nici una din cele două taxe de intrare deoarece slotul respectiv a fost ocupat iar alți participanți nu pot accesa jocul în același timp. În plus jucătorul a experimentat deja parte din joc/probe. Aceste situații nu sunt anulări.
 4. Scenariile și mobilierul camerelor de evadare au fost realizate ținând cont de toate măsurile de siguranță necesare și nu conțin elemente dăunătoare sau vătămătoare pentru participanți.
 5. Jocurile noastre de room escape se bazează pe folosirea inteligenței, logicii și intuiției. În nicio situație nu va fi necesară utilizarea forței sau a altor abilități fizice. Orice daună produsă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputată echipei de participanți care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalațiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice. Nu dezlipiți marcajele ”DO NOT TOUCH” si ” DO NOT MOVE”.
 6. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului de room escape, ușa camerei în care se vor afla va fi închisă și se va deschide numai prin rezolvarea jocului, la finalizarea celor 60/75 de minute de joc sau prin apăsarea butonului de urgență, în situații speciale. În cazul în care siguranța participanților este amenințată, organizatorul va deschide de urgență ușa sau jucătorii vor apăsa butonul de panică pentru deschiderea acesteia.
 7. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului room escape și pentru buna derulare a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei de joc. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului, în scopul de a furniza indiciile suplimentare potrivite dacă echipa se împotmolește și apasă butonul de solicitare ajutor. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.
 8. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, graviditate, boli de inimă sau alte suferințe care le pot crea probleme în timpul jocului de room escape sunt sfătuite sa nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o face pe propria răspundere. LOCKEDup Escape Room nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective sau pentru eventualele vătămări de natura fizică sau psihică suferite de aceasta sau chiar deces. Dacă pe parcursul jocului în camera de evadare o persoană hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor respecta solicitarea, însă fără restituirea taxei de participare, conform punctului 3.
 9. Bunurile personale, precum telefoane mobile, ceasuri, brățări, chei, genți, ghiozdane, cărți, instrumente de scris, laptopuri, aparate de înregistrare audio sau video, alimente și băuturi, vor fi lăsate in vestiarele cu lacăt, special amenajate pentru participanți.
 10. Participanții înțeleg și acceptă confidențialitatea scenariului, indiciilor, puzzle-urilor și tuturor celorlalte detalii ale jocului. Niciunul dintre aceste elemente nu va fi făcut public (nici parțial, nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră sunt interzise. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori, fără rambursarea contravalorii acestuia. Nerespectarea acestor reguli conduce la declanșarea demersurilor legale împotriva persoanei/ persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.
 11. Toți participanții trebuie sa aibă vârsta minimă descrisă pe pagina dedicată jocului ales și să nu sufere de tulburări comportamentale/ autism/ ADHD. Daca suferă de aceste tulburări, pot intra și participa la joc doar în prezența unui adult, de preferință unul dintre părinți, psihologul, terapeutul sau educatorul. LOCKEDup nu își asumă nici o responsabilitate asupra eventualelor afecțiuni pe care jocul le poate provoca ulterior.
 12. Pentru teambuildinguri și petreceri se achită un avans pentru rezervarea jocurilor, iar suma nu se restituie în cazul anulării sau neprezentării.
 13. Pentru minorii neînsoțiți în joc de cel puțin un adult este răspunzătoare persoana care a efectuat rezervarea și i-a adus în locația LOCKEDup. Aceasta este răspunzătoare pentru buna purtare a acestora în timpul jocului atât din punct de vedere al limbajului folosit/atitudine cât și a acțiunilor întreprinse de aceștia. Personalul LOCKEDup poate întrerupe oricând jocul în cazul în care observă nerespectări ale termenilor/condițiilor/siguranței…etc.

 

Îți mulțumim pentru citirea și acceptarea acestor reguli. Te așteptăm cu drag.

Echipa LOCKEDup.