PARANORMAL ACTIVITY

Tocmai ce te-ai mutat în noua ta casă, însă lucrurile nu sunt deloc așa cum te-ai așteptat.

O entitate invizibilă își face simțită prezența în timp ce încerci să te convingi că pentru toate întâmplările ciudate există o explicație rațională însă

momentele înspăimântătoare devin din ce în ce mai multe până când ajunge să te scoată din minți.

Stresul psihologic devine maxim.

Vei putea oare să învingi spiritul ce nu este gata să părăsească locuința sau vei cădea pradă lui?

Intră în casa bântuită pentru 60 minute ce par o eternitate.

 

* (Paranormal Activity este fosta cameră a InsideOut Escape Rooms)

PROVOCAREA

Paranormal Activity este un escape room incitant, plin de provocări palpitante, inspirat dintr-o producție TV. Pentru a-l juca, trebuie să îți imaginezi că ești într-o casă bântuită și să dezlegi puzzle după puzzle, ca un adevărat detectiv curajos. Oricum…vei avea de-a face cu un episod care nu s-a filmat niciodată și în care tu și prietenii tăi aveți rolurile principale.

Crezi că veți reuși să rezolvați misterul în 60 de minute? Dovediți tuturor că se poate!

JOC UNIVERSAL

Paranormal Activity nu are enigme scrise, deci nu implică stăpânirea limbii române sau engleze și poate fi jucat chiar și de grupuri eterogene, de români și străini.


NUMĂR DE JUCĂTORI

2-6 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipăsimț de observație • atenție/ concentrare

VÂRSTA MINIMĂ

• 9 ani

NIVEL DE DIFICULTATE

Diff8of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Scenariul este complex iar provocările sunt intense la Paranormal Activity. Dar și dacă nu ai mai intrat niciodată într-o cameră de evadare, poți începe aici și acum. Când gândim un escape room, avem grijă să fie suficient de intuitiv pentru a fi jucat și de cei care nu au mai avut astfel de experiențe. Dacă te împotmolești, poți solicita ajutor și te vom ajuta cu indicii. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room LOCKEDup în pagina despre joc.

Ia-ți prietenii și veniți să vă testați abilitățile! Chiar dacă nu aveți experiență, veți deduce pe parcurs ce trebuie să faceți. Succes!

LOCALIZARE

Strada Arcușului nr. 19, sector 3.

PREȚ: 60 lei jocul + 40 lei/persoana

Exemplu pentru o echipă de 4 persoane: 60 RON + (4 pers. x 40 RON) = 220 RON

Elevii și studenții beneficiază de preț redus cu 5 lei/persoană față de tariful standard . Prețul redus este valabil de luni până vineri, pentru grupuri de 4-6 jucători, pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi.

Descoperă și opțiunea GIFT CARD!

Pentru evenimente (aniversări, petreceri, team building-uri ș.a.), te rugăm să ne contactezi prin email la rezervari@lockedup.ro .

Rezervările fără date de contact complete vor fi anulate.

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom8of10

PENTRU AVANSAȚI

Paranormal Activity este un escape room complex, cu și mai multe provocări și puzzle-uri decât de obicei. Ia-ți prietenii și puneți-vă la încercare toate abilitățile; veți avea nevoie de ele! Cel mai probabil vă va solicita din plin inteligența, atenția, concentrarea și spiritul de echipă. Programați-vă chiar acum și alungați spiritele! Oare veți reuși? Aflați în 60 de minute!

REZERVĂ ACUM!

Loading
Apasand butonul de rezervare esti de acord cu termenii si conditiile
* Obligatoriu

* (Paranormal Activity este fosta cameră a InsideOut Escape Rooms)