Jocuri si petreceri_1200X400

Echipa Locked Up oferă 4 camere de evadare adaptate copiilor cu vârsta de minim 12 ani: Bonnie & Clyde’s HideoutCriminal Mind, RoboMaxx și Survivor Challenge.

Pentru petreceri aniversare, putem ascunde cadourile sau chiar tortul în camerele de evadare, astfel încât sărbătoritul să descopere darul în timpul jocului, cu ajutorul prietenilor lui.

black-cat-on-fence

 LOCALIZARE

 

JOCURI ÎN ROMÂNĂ, ÎN ENGLEZĂ SAU UNIVERSALE

witch-pot

SURPRIZE ȘI GUSTĂRI PENTRU COPII

 

Opțional, familia sărbătoritului sau organizatorii petrecerii pot aduce în prealabil cadouri și tort pentru sărbătorit, iar echipa Locked Up le poate ascunde în camerele de evadare, astfel încât cel aniversat să le descopere în timpul jocurilor, alături de prietenii săi.

Pentru pauza de masă și momentul festiv de la final, organizatorii petrecerii pot comanda unei companii de catering meniuri speciale pentru copii, tort, dulciuri și alte gustări.

Dacă preferați, echipa Locked Up poate prelua aceste atribuții, la cerere.

tender-ghost

RECOMANDĂRI ȘI PROGRAM

Număr de participanți: 8-15

Din experiența noastră, cele mai reușite petreceri sunt cele în grupuri de 10-15 copii, care se vor împărți în două echipe și vor juca în camere diferite. În grupuri mai mici de 4 participanți per echipă, jocul riscă să se deruleze prea încet, iar copiii să se plictisească, iar în număr mai mare de 7 per echipă se pot incomoda unii pe ceilalți.

Durata petrecerii: 3,5 ore

 

  1. Primire – 10 minute

Copiii sunt întâmpinați, se fac comozi și își lasă obiectele personale la vestiare. Personalul Locked Up le oferă sucuri răcoritoare din partea casei. Apoi participanții se împart în 2 echipe, sunt conduși către camere și li se face instructajul.

  1. Runda 1 de joc – 60 minute

Dacă petrecerea are loc la sediul Locked Up din Str. Matei Voievod 124, o echipă de copii joacă Bonnie & Clyde’s Hideout, iar alta Criminal Mind. În decursul acestui joc, sărbătoritul și prietenii lui pot descoperi cadoul/ cadourile.

  1. Pauza de masă – 30 minute

Se comandă pizza pentru copii, iar organizatorii oferă sucuri răcoritoare din partea casei. Dacă familiile copiilor preferă, se comandă unei companii de catering meniul stabilit anterior cu organizatorii petrecerii.

 

  1. Runda 2 de joc – 60 minute

Echipele de copii schimbă camerele de evadare. În decursul acestui joc, sărbătoritul și prietenii lui pot descoperi tortul sau prăjiturile.

 

  1. Distracție cu tort, fursecuri și prăjituri + sesiune foto – 50 minute

Moment festiv cu tort sau prăjituri și fursecuri. Sesiune de fotografii pe echipe și/ sau individuale în zona de recepție, unde copiii se pot poza cu pistoale și puști din camera de evadare Bonnie & Clyde’s Hideout  sau măști din Criminal Mind.

REZERVĂRI ȘI TARIFE

Prețurile depind de numărul de invitați și de elementele opționale (meniu, gustări, dulciuri) dorite.

Vă rugăm să ne contactați din timp pentru a stabili toate detaliile pentru o petrecere de neuitat! Scrieți-ne pe adresa rezervari@lockedup.ro sau sunați-ne la 0731 701 013.

Dacă petrecerea are loc la LaserMaxx Arena din Unirea Shopping Center sau la LaserMaxx Arena din Afi Palace Cotroceni vă rugăm consultați pagina

http://lasermaxx.ro/aniversari-copii/