DEXTER

Polițiștii te suspectează, Dexter Morgan!

Forțele de ordine bănuiesc că tu ești acel criminal în serie atât de abil, care ucide frecvent și își ascunde urmele cu o meticulozitate nemaipomenită, dar habar n-au că victimele tale sunt de fiecare dată răufăcători periculoși, care au reușit să scape de condamnarea justiției. Pentru că tu nu ești un serial killer oarecare, ci respecți Codul lui Harry și îți satisfaci setea de a ucide ”curățând” lumea de lichele periculoase care altfel ar rămâne nepedepsite și ar opera nestingherite în continuare.

Polițiștii de la Miami Metro Police n-au nici cea mai vagă idee că ai putea fi chiar unul de-al lor! Nu știu că lucrezi în aceeași clădire cu ei și că în timpul serviciului ești chiar excelentul profesionist care analizează traiectoria petelor de sânge de la locul crimei pentru a ajuta la identificarea ucigașilor.

Acum însă, polițiștii ți-au dibuit ascunzătoarea și au pornit spre ea. Adună-ți prietenii cei mai buni, singurii care îți cunosc secretul și te pot ajuta. Mergeți acolo și eliminați cu atenție toate indiciile care te-ar putea da de gol.

Ștergeți toate urmele și dispăreți din ascunzătoare în maxim 90 de minute, altfel polițiștii vor pune mâna pe voi. Tu vei înfunda pușcăria pe viață, iar prietenii tăi riscă ani grei de închisoare pentru complicitate!

UN ESCAPE ROOM PALPITANT, CU 90 DE MINUTE DE JOC!

Dexter este o cameră de evadare complexă, cu un traseu neașteptat și provocări pe măsura abilității lui Dexter Morgan, eroul principal al vestitului serial TV Dexter, din care ne-am și inspirat pentru a o crea. Scenariul de joc durează o oră și jumătate, timp în care tu și prietenii tăi trebuie să priviți cu atenție fiecare obiect care ar putea constitui o probă și să ștergeți urmele care îl incriminează pe Dexter. Acționați în echipă, fiindcă toți aveți de pierdut dacă nu fugiți în 90 de minute din calea polițiștilor!

JOC ÎN LIMBA

Engleză

NUMĂR DE JUCĂTORI

2-7 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

spirit de echipă • inteligență • simț de observație • atenție/ concentrare • memorie • îndemânare

NIVEL DE AUTOMATIZARE

Autom9of10

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, Dexter te va fascina. Indiciile sunt abundente și misterioase, iar scenariul evoluează progresiv, de la provocări clasice la unele mai tehnologice, permițându-ți să te familiarizezi cu un escape room pe măsură ce îl joci. Te sfătuim să îți aduni prietenii și să veniți în grup de cinci sau șapte persoane, să cooperați între voi pentru a rezolva la timp toate puzzle-urile. În grup de doi-patru va fi mai dificil, dar nu imposibil, ca la orice altă cameră de evadare. Dacă vă împotmoliți, apăsați butonul de ajutor și vă vom strecura indicii suplimentare. Află mai multe despre parcurgerea unui escape room Locked Up în pagina despre joc. Ia-ți prietenii și veniți să vă puneți la încercare abilitățile!

PENTRU AVANSAȚI

Dexter este un escape room pe care cu siguranță îl vei îndrăgi, oricât de multe alte camere ai jucat până acum. Este complex, cu și mai multe provocări și indicii decât de obicei, care te vor satisface și dacă iubești provocările clasice, și dacă le preferi pe cele tehnologice. Ia-ți prietenii și puneți-vă la încercare toate abilitățile; veți avea nevoie de ele! Scenariul de 90 de minute vă va solicita din plin inteligența, atenția, concentrarea și spiritul de echipă. Veți reuși oare să ștergeți urmele infracțiunilor sângeroase și să fugiți din calea polițiștilor în maximum o oră și jumătate? Programați-vă chiar acum și scăpați de arestare!